2010. július 26., hétfő

Balatongyörök 2010

Életem legjobb edzőtábora volt. Még úgy is, hogy nem töltöttem ki az időmet és szerdán meg kellett válnom a harcosoktól. Számos tényező mondatja ezt velem. Végre egy olyan tábor volt, ahol nem vizsgáztam, így sokkal jobban figyeltem apró, de lényeges dolgokra. A karate alaposabb és végre már belső - lélektani, eszmei - megközelítése élményszámba ment, kiegészülve az új mozgás koordinációval és energia kezeléssel, amit már évek óta egyre magabiztosabban próbálgatunk. Aztán saját tanítványaim is ott voltak szép számban. Jó volt látni őket mozogni és boldognak lenni. A harmadik szintén új élmény, a ("budai és pesti") szülőkkel kibővült társaság. Sokat - általában hajnalig tartóan - beszélgettünk a gyerekekről, a nevelésről és mindenről ami még ezek kapcsán eszünkbe jutott.

Vendel éppen lóg az edzésen/ről/re..... vagy ahogy tetszik:


A kisharcosok, igen szép látszámban. Sajátok + nyíregyháziak, debreceniek, jászberényiek.


Barátságok is kötettnek a táborban. Ha jól számolom éppen 39 év van köztük.

A gyerekeket felváltva oktattuk, így én is tartottam edzést Zolival, és a többi klub edzői is sorra kerültek. Ennek nagyon örülök, mert nagyon hiszek abban, hogy sok felnőtt "karatéját" látniuk kell, ebből alakítják majd ki a sajátjukat.

Zsanettnak beugrott valami!


Marci (alias Alex von Hunyadi) és Csaba (Fu Yuan).


Combos vagy hiza? Ez itt nagy kérdés.


Az edzések közti idő vidám volt. Milyen is lehetne 4 izgő-mozgó kisemberrel egy szobában. Nagyon jól viselték a dolgokat. Egyedül Csaba tudott meredek dolgokat csinálni. Továbbra is fenntartom korábbi megfigyelésemet, hogy teljesen más tér és idősíkban él, ami miatt néha nem könnyű vele bánni. A sztori kedvéért: Balázs hozta le a táborba egy hatalmas börönd társaságában, amiből a következő dolgok kerültek elő: egy ventillátor, egy gyékény, egy felfújható panda maci, egy kihajtható ruhásláda, egy fejlámpa, 4 csipsz ipari méretű kiszerelésben, pár melegítő és karate gi. Remélem nem felejtettem ki semmit.



Azért mi is okoztunk meglepetést! Balatongyörök hajnali fél egy. Riadóóóó! Edzés! Öltözni, irány kifelé, sorakozó!



Huba szerint a helyes szekrényrend! Íme:



A gyerekek mellett azért a felnőttek is meneteltek előre. Ahogyan a képen látszik. Gábor és Gábor meg a tábor doyenje.



Végre engem is fotóztak! Bálinttal éppen erőközlünk.

Aztán ütünk!


Zoli és Bálint hasonlóképpen.


Balázs és Attila keresik a tengelyt.


Egy igéretnek teszek eleget, Emese végigfotózta a tábort és nagyon érzékenyen érintette, hogy ő alig jelenik meg digitális-pixelesen az utókornak. Hát íme, munka közben:

Több képet a táborról a klub oldalán nézhettek a galériában!

Ezekért a képekért köszönet Hummel Andrásnak, Zsanett és Vendel apukájának! Ő végig velünk volt a táborban, ahogy Tamara anyukája Márti is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése