2010. február 27., szombat

2010. február

Február emelkedő tendenciát mutat. Mind a tanulásban, mind a létszámban. Csatlakoztak hozzánk hárman, ezzel kiegészült a csapat létszáma, a karácsony előtt eltüntek hiányát már nem érezzük. A hónapban maradtunk a küzdő játékoknál. Mióta Balázsék meglátogattak minket, azóta majdnem minden edzésen volt küzdőgyakorlat. Ezek mellett a kihon maradt még előtérben! A hónapban új mozgásokat is tanultunk, megmutattam a tanítványaimnak a különböző egyszerű terheléses gyakorlatokat. Ezeket nem fogjuk gyakran csinálni, mert nem ennek a korosztálynak hasznos, de az egyéni határok megismerésére alkalmasak.

Az első állomás a fekvőtámasz szekrényről. A cél: kinek milyen mélyen és mennyit?

Joni:



és testvére Dani:



Tibor, Zsanett, Kriszta és Laci:



Laci egyedül:


Egy másik állomás, a zsák. Ki hogyan tudja megrúgni? Elöszőr pontosan, aztán gyorsan, aztán erősen is. Tibor felügyeli Lacit:



Bálint arca homorítás közben. Ez ugyan nem látszik, de ezt is zsámolyról csináltuk, hasonfekve rajta és a lábunkat a bordásfalba akasztottuk. Volt belőle felülés is, akkor meg a zsámolyon ülve. Amikor Bálint éppen fent volt, akkor "arcába nyomtam" az objektívet! Nem ilyedt meg, ezért a kép "dokumentum értékű".



2010. február 25. Teljes a létszám 19 kisharcos + egy nagy!



Dojo Kun:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése