2015. április 20., hétfő

Tarján 2015 / 2

Bemelegítés az elején....
Bennó szokásos ide-oda mozgása, de most már be tudja fejezni pontot is érő ütéssel vagy rúgással....Roli mostanában nem tud annyira koncentrált lenni, pedig technikai repertoárja megvan hozzá. Itt két pontot is hoz, ütéssel és rúgással is a végén...
A gyerek küzdelmekben nagyon sok pont lesz a rúgások utáni helyzetben egy pillanatra védtelen helyzetbe kerülő versenyző hátrányára. Roli itt jól válaszol ütéssel a rúgásra.
Sajnos ö maga is elköveti azt a hibát, hogy "esztelenül" nekimegy a másiknak egy rúgással, ami után védtelen marad a földet érés pillanatában. Ezt ezen a mérkőzésen 4 alkalommal csinálta meg. Ellenfele mindig megkontrázta egy mawashi gerivel, ami pontot ért, ezzel jelentős előnyre tett szert. A végén Roli már hiába szerzett pontot....Frici nagyszerű jelenség volt a versenyen. Karatézni még nem nagyon tud, hiszen pár hónapja kezdte. De lelkesedése és energiái korlátlanok. Itt is látszik, (kék fejvédőben), hogy végig offenzívában volt, nem zavarta, hogy nem ér el találatokat. Gergő rutinosabb volt és pontot érő válaszival nyerte a küzdelmet.Másik Frici akció. Őt rúgják fejbe, de az ellenfél padlózik meg.... :)


Itt meg az ellenfél fájlalja a kezét...Egy jellemző gyerek versenyes helyzet. Együttes találat. De ebből a bírók az ellenfelét adják meg. A felvételen látszik, hogy Frici lába bent volt mawashi chudanra....A sor végén az a sóhaj... :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése