2012. október 6., szombat

Tarján 2012

Versenyen voltunk! Tőlünk Bánk, Misa, Marci, Tibor és Samu indultak + Bálintot elcsaltuk "Ő ott van mindig velünk" alapon. 8 órakor indultunk és viszonylag gyorsan odaértünk, mert Zoli sensei után kanyarogtunk a zsámbéki medencében, hogy aztán beérjünk a dombok közé: Tarjánba. Mérlegeltünk, beöltöztünk és vidámkodtunk. Aztán kezdés. 

A kátákkal kezdtünk, sorrendben Samu:


Misa:


Marci:


A látottak alapján azt hiszem megérte a befektetett munka és úgy tűnik kialakult egy "kátás profil" a mester csapatban, amiben Misa, Samu, Máté (ő most nem jött), Bálint (ő volt, de nem versenyzett) és remélem Marci is jelen lesz. Sokat fogunk ezen még dolgozni.... káták, mediball, súlypont, ritmus, erő, gyorsaság....

(Az alábbi  fényképek most sem adnak vissza mindenkit, apaként, edzőként és fotósként nem lehet egyszerre jelen lenni, megértéssel kérem ezt kezelni).

A káta után elkezdődött a készülődés a kumitére. Máté és Tibor "instruálódik". Zsolt figyel... :)


A verseny megnyitója. (Itt Misa és Samu már nincsenek, közben visszaöltöztek civilbe).


Indulás előtt egy utolsó fénykép.... dili bogyó módra....


A versenyek után általában meki. Most Budaörs, mini menü és közben a fejünk felett sorban húztak el a repülők.


Így hát kedvet kaptunk a budaörsi reptér meglátogatására... :) Itt a fiúk egy IL-2 előtt. (Ami lényegében a Dakota vagy D-2 amerikai gép orosz variációja. Ez MALÉV színekben repült. Fiatalok kedvéért: ez volt a magyar légitársaság). 


Megnéztük mindent, a hangárt, a régi repülőket és egy nagyon modern helikoptert. Egy kétfedelű sétarepülő éppen leszállt (mekiből láttuk, amikor fel), azt is megcsodáltuk.

Aztán nagyon fáradtam hazaértünk...., Érmeket most nem nyertünk. De ez összességében nem törte le a csapatot. A legeredményesebb ma Misa volt, aki a 16 fős mezőnyben 3 fordulón jutott túl, éppen lemaradva a dobogóról. Marci egy küzdelmet nyert, Tibor szintén. Bánk és Samu nagyon jól csinálták, de még nem tudtak továbblépni. Samu az edzésekhez képest jobb volt, ellenfelénél dinamikusabb, de még nem elég pontos. Bánk meg olyan küzdelmet mutatott, ami nagyon ígéretes a jövőt illetően. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése