2009. október 26., hétfő

2009.10.13.-22.

Az elmúlt két hét a tervezettek szerint alakult. Örvendetes, hogy páran csatlakoztak még hozzánk. Így a létszám újra 20 körül mozog. Nem akartam ekkora létszámot, de úgy érzékelem, hogy a tavaszival ellentétben sokkal jobb a csapat. Nem tudom az okát. Talán azért van, mert korban jobban együtt vannak, és a tapasztaltabbak egyben az idősebbek is. Az újonnan jöttek is egyértelműen a karate miatt jöttek. (Ahogy a szülőkkel beszéltem ez jött át).

Sikerült megcsinálni a 4 csapatot. Nem okozott nagy meglepetést, hogy a nevek választásánál beütött a Kung Fu Panda rajzfilm. Van tehát Daru, Tigris, Sárkány és Kobra csapat. Ellenkeztem ugyan, de sokkal lényegesebb, hogy ők válasszanak nevet. Ezért ebben maradtunk.

Az edzések a terv szerint mennek, időben nagyjából egyenlő 3 részre osztva.
  1. Erős és gyors mozgásokra alapozó bemelegítés, ügyességi és karate gyakorlatokkal.
  2. Karate technikák.
  3. Játék, küzdelem és erősítés.
Csütörtökön az edzések végén guggolás örület van. Jelenleg 160-nál tartunk. Ameddig bírom csináljuk :). Legutóbb azzal fokoztuk az élvezetet, hogy japán mellett más nyelveken is számoltunk. Összejött még kínaiul, angolul, németül, oroszul, spanyolul, franciául és magyarul is.


Bálint és Roland Shoto uke. Nem is rossz!


A karate technikáknál egymást is segítve dolgozunk. Egész jól beválik.

Csaba és Kende:Az edzések után alig tudnak leállni. Réka és Roland bunyózik öltözés helyett, alatt, közben. Ahogy esik....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése