2015. április 4., szombat

Vizsga és vizsga

Kétnapos vizsga volt a klubban. Mivel három olyan tanítványunk is van, aki életkorban már a felnőttekhez igazodik, így csütörtökön "kisebb gyerek", pénteken "nagyobb gyerek" vizsga volt. Edzésbe ágyazva, amolyan szimultán.

Ügyesek voltak, mindenki adta, ami lényege. Igazából már két hete figyeljük őket, így nagy meglepetéseket nem hozott a vizsga, de azt mindig jó látni, amikor a vizsga hatására valaki jobban mozog, többet mutat, mint edzéseken. Persze néha van az ellenkezőjére is példa. De összességében jól mozogtak a gyerekek. Samu duplázott, mert ezen a vizsgán is részt vett, meg a sajátján is másnap. Így ennek a két napnak ő lett a főszereplője.

Tartsd a sort... innét...


.. onnét...

...amonnét.




Mozgásban:



Roli, Bennó és Boti falat néznek....


Péntekre maradtak Frici és Samu. (Furcsa, de Frigyes és Sámuel :)



Ritka eset, de a vizsgabizottság nagyobb létszámú volt, mint a vizsgázók.... kamasz kor nehézségei, már nem gyerekek, még nem felnőttek igazán...


Frici 10. kyura vizsgázott, így Samu hamar egyedül maradt. Ez így rémisztő lehetett neki. Elképzeltem magam milyen lett volna nekem Jászberényben, egyedül a csarnokban a vizsgabizottság előtt. :) Brrrrr......... 




Aztán a küzdelmek..... egymással az első. Fricinek 3, Samunak 10.


Dénessel valahol a felénél....


Az utolsó előtti Bálinttal....


Az utolsó velem, de erről nem készült felvétel.... :(

Mindenkinek köszönöm, aki ott volt. Samunak ez nem egy mindennapos élmény volt. Ezt csak a kyokushin karatétól kaphatta meg és tőletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése