2011. június 13., hétfő

A tavasz 17 pillanata (9)

Az idén is rendeztünk családi napot. Egy jobb helyszínen, többen, bátrabban, vidámabban, felszabadultabban. A tavalyi tapasztalatok alapján kevesebb programot szerveztünk. Nagyon keretbe rakta a napot az Alsónémedi házigazdák ajándéka, a bográcsban készült pörkölt. Így volt a délelőtt, a "hivatalos" és délután a "szabad". A csapatok megalakítása után a bemutatkozó kör jött, ami a tavalyinál kicsit visszafogottabb előadásokat produkált. De aztán a szobor alkotásnál komolyabb méretű és látványosabb kompozíciókat tudtak készíteni a szereplők. A szándékunk az volt, hogy bemutatkozzunk egymásnak. A nap kezdetén megszámoltam: 90-en álltak a sátorban. Ez a későkkel együtt 110 körül állapodott meg a nap folyamán. (El is fogyott a bográcsból minden!)

Nekem a nap eseménye a foci volt! Ahogy tavaly, most is elég hamar összeállt az apukák csapata, Zsolt, András, Péter, és még páran, meg a foci kedvelő harcosok: Tibor, Norbi, Marci, Roland és még nem kevesen. Elég erős ütemű meccset nyomtunk a tűző napon, teljesen előzékeny hangulatban. (Nem tudok labdát kezelni :) de igyekeztem minden ellenféltől elvenni a bogyót és oda adni a csapattársaimnak. Ez párszor sikeres volt. De ennyibe ki is merül a játéktudásom, soha nem érdekelt a foci, de lelkesen tudok rohangálni a pályán).


Pár pillanat a nap eseményeiből. A többi fotó hamarosan jön a klub galériájába.

A bogrács reggel:
Sörsátori hangulat:Bébi perkelt melegszik a kondérban:Hűséges olvasónk küldte...Misu alternatív megmozdulásai a vízzel...Kész van az ebéd:
Imre a legkisebbel:Ebéd utáni eredményhirdetés:Zsófi a tóparton:Roland az íjjal:A délutáni programok közül a pilates volt a legkeresettebb:Közben Tamás bemutatja a golyót Gergőnek! Testbeszéd! :)
Pilates után Ági légzés gyakorlata:A csapatkép...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése