2010. október 10., vasárnap

Életfa és bemutató

Vendégek voltunk a Chi kung életfa rekord kísérleten, ahol egy bemutatót tartottunk. Szoktam az edzéseken a bemelegítés és a kihon között chi kung gyakorlatokat csinálni. A gyerekeke is szeretik. Még nem értik ugyan teljesen a hasznukat, de kicsit animálva csinálom, így már megszokták. A Puskás Ferenc stadionban volt a rendezvény.

We were guests on the Chi kunkg record attempt, where we held a karate demonstration. I used to teach chi kung movements on the trainings between the warm up excersises and kihon. Kids like it. They don't understand clearly their benefits but I teach it in animated form and it is familiar for them. The event was in the Puskas Ferenc stadium.

Kicsit korán érkeztünk / We arrived a little bit early:



Körbenéztünk / We had a look around:



Felkészültünk / In preparation:





A műsorvezető Pindroch Csaba volt. Röviden bemutatkoztunk. / The showman was Csaba Pindroch, briefly we introduced ourselves:



(Csaba érintett a harcművészetekben, amit ez a filmrészlet is bizonyít: Kontroll Ő az, aki a peronon Kung Fuzik! :) De a tréfás jelenet ne tévesszen meg senkit, Csaba elmondta, hogy valóban csinálja, szereti. A kyóval is volt egy rövidebb kalandja, de inkább a Kempó melett maradt.)

Beindultunk / we started:



Repülő Tibor / Flying Tibor:



Káta / katas:



Bunyó / Free for all:



Senior bunyó / free for all in adult manners:



Sensei tűzet oltott / Sensei extinguished the fire:



A végén / at the end:




A bemutató után kipróbáltunk mindent. Itt Samu és Roli a Shaolin pályán megy. Vizet visznek. / After our show we tried everything. Here Samu and Roli are on the Shaolin run.






Aztán beindult a rekord kísérlet is. / And after the record attempt begins:



A végét mér nem vártuk meg, de biztos sikerült, mert tényleg sokan voltak. / We haven't waited until the end but they certainly succeeded, because many people were really.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése