2009. október 1., csütörtök

2009.09.30. - 10.01.

A hó vége felé beáll az új rend. Működik! Egyrészt az újonnan érkezettek életkora eldöntötte a kérdést, hogy milyen legyen a csapat összetétele. Mivel az idősebbek közül a nyáron többen eltüntek és az újak mind 5 - 6 évesek, ezzel egyértelműen a fiatalabbak kerültek többségbe. Elértük a 16 - 20 főt, ami még ingadozó. Amikor stabilizálódik a csapat, akkor kitesszük a megtelt táblát.

Hátul az új "nemzedék":




Az edzések felépítéséről múltkor írtam. Úgy érzem beválik. Amíg nem unják meg, vagy nem feszítik szét a kereteit, ehhez tartjuk magunkat.

Bővitek a módszerekben is. Az elején a gyors mozgás és pontosság miatt én írányítom őket (u.n. frontális munkamódszer), és a végén az erősítést is. De közte egyre több páros és csapat feladatot fognak kapni. A csapatok kialakítását most végezzük, nevet fogunk adni nekik.

Ki akarom próbálni és a középső blokkban sokszor alkalmazni a páros munkát. Célom, hogy javítsák egymást, szokják meg a másik segítségét és alkuljon ki a szorosabb kapcsolat köztük. A mai próba nagyszerűen alakult. Nagyon figyelmesen tanították a nagyobbak a kicsiket és az újakat. A karate technikák közül a gedan barai-t vettük most át. Jó volt nézni, hogy a tőlem tanult mozgást milyen figyelemmel adják tovább.

Bánk és Kriszta tanítja Rolandot:


Tibor tanítja Olivért:


Laci tanítja Danit:
Csaba tanítja Bencét:


Samu tanítja Jonit:

Hazafelé fejvédőben:




Nagyon jó szeptembert zártunk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése